Mediatic neemt Snappr over

Breaking! Snappr is per direct onderdeel geworden van het Amsterdamse fullservice pr- en contentmarketingbureau Mediatic. In de nieuwe constructie zijn Snappr en Mediatic zelfstandig opererende (zuster)bureaus.

Na de overname blijven de medewerkers van Snappr voor het Utrechtse bureau werken. Opdrachtgevers van Snappr kunnen nu ook gebruikmaken van de diensten van Mediatic die Snappr niet aanbiedt, zoals social media en contentstrategie en -creatie, maar bijvoorbeeld ook het opzetten van onderzoeken om interessante en nieuwswaardige data te verkrijgen.

“Ik ben onder de indruk van wat de oprichtsters in korte tijd hebben neergezet. Met Snappr voegen wij een snelgroeiend pr-bureau toe aan onze organisatie en nieuwe PR- en marketinginzichten. De sterke online positie, kundige medewerkers en interessante klantengroep versterken ons bureau”, zegt Dennis Mensink, oprichter en eigenaar van Mediatic. “Ik ben ervan overtuigd dat Snappr een goede aanvulling zijn op onze huidige organisatie en doelstellingen.”

Goed gevoel

“Wij hebben vanaf de eerste gesprekken een goed gevoel gehad bij Mediatic. We ondersteunen haar missie om het aangewezen bureau te zijn voor vooruitstrevende opdrachtgevers en zijn enthousiast over de extra mogelijkheden die de overname biedt aan de medewerkers en opdrachtgevers van Snappr”, zegt Chantal Schram, mede-oprichter van Snappr. Zij en haar compagnon Suzanne van Duijn focussen zich vanaf heden op andere projecten, onder meer op het gebied van coaching. Beiden blijven nog enige tijd betrokken bij het bureau voor een soepele overdracht: “Wij dragen graag bij aan die missie door het beschikbaar stellen van onze kennis, contacten en diensten. Ik kijk uit naar het samen opzetten van mooie projecten.”

Mediatic

Mediatic is gespecialiseerd in contentmarketing en pr. Bij het bureau werken communicatieprofessionals en oud-journalisten die gespecialiseerd zijn in het vertellen van het inhoudelijke verhaal van hun klanten. Met brede kennis van on- en offline media draagt Mediatic bij aan meer bekendheid en een grotere autoriteitswaarde van haar klanten. Het bureau is gevestigd in Amsterdam en is werkzaam voor klanten zoals Viisi, MisterGreen, Museon-Omniversum, Stichting DOEN, GVB, G4S, Nederland Schoon en de Universiteit van Amsterdam (UvA).